Contact

Stichting Financieel Sterk.              logo3 def                  

U kunt ons op de volgende manier bereiken.

Looweg 71
7437 RP Bathmen
 
Email : info@financieel-sterk.nl 
Tel:  06-22242333 ( Jan Buist)

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Invulvelden met * zijn verplicht.

Klachtenregeling Stichting Financieel Sterk

 

Stichting Financieel Sterk wil er alles aan doen om u tevreden te stellen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over onze dienstverlening, dan willen wij er graag samen met u uitkomen.

De klacht moet schriftelijk worden ingediend. Na ontvangst van de klacht zullen we binnen 2 weken de klacht behandelen. Stichting Financieel Sterk gaat na of de handelwijze waarover is geklaagd in strijd is met een wettelijk voorschrift en of deze in overeenstemming is met de dienstverlening waartoe de organisatie zich heeft verbonden.

De klager wordt schriftelijk en gemotiveerd in kennis gesteld van de resultaten. We stellen de klager op de hoogte van de genomen actie alsmede van de verdere maatregelen naar aanleiding van de bevindingen die ondernomen zijn of zullen worden.

We nemen een klacht niet in behandeling:

  • het een gedraging en/of uitlating van Financieel sterk betreft die langer dan een jaar voor indiening van de klacht heeft plaatsgevonden.
  • als de cliënt zich voor of tijdens de behandeling ter zake van hetzelfde bezwaar of dezelfde klacht tot een kantonrechter of een andere burgerlijke rechter heeft gewend.